Wellnet Hálózati, nagyteljesítményű víztisztítók, víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

 

 

 

 

Hálózati nagy teljesítményű víztisztítás a vízórán belüli teljes vízvezeték szakaszon 2 évre járulékos költségektől mentesen gazdaságosan mindig friss mindig finom kristálytiszta és egészséges víz klór és lebegőanyag mentesen jó ízűen ihatóan. Ivóvíz minőségű prémium fürdő és zuhanyvíz, ezen felül a háztartási gépek védelme is megoldott.

 

Ahol kellő mennyiségben rendelkezésre áll édesvíz, ott a kinyerési helytől a felhasználókig való eljuttatás mellett a megfelelő vízminőség biztosítására is hangsúlyt kell fektetni. A végső felhasználókhoz való eljuttatást sokoldalú, komplex víztisztítási és -fertőtlenítési folyamatnak kell megelőznie.

 

A települések ivóvízellátásánál elsőként – lehetőleg - a rendelkezésre álló felszín alatti vizeket használják fel, mivel ezek általában kevésbé szennyeződnek, így tisztításuk egyszerűbb és gazdaságosabb. Ezek mennyisége azonban kevesebb, mint a felszíni vizeké.

 

A növekvő vízigény hatására így egyre gyakrabban kerülnek felhasználásra a felszíni vizek is, annak ellenére, hogy szennyezettségük miatt a tisztításuk költségesebb. A hazai ivóvízkészlet csupán 6 %-a származik felszíni vizekből, a többi mélyfúrású partmenti kutakból, rétegvízből és karsztvízből származik. Ez a – nemzetközi összehasonlításban is
kivételesen - kedvező arány egyben azt jelenti, hogy víznyerőhely tekintetében a legtöbb település ivóvize megfelelne a forrásvíz kritériumainak, ha nem lenne fertőtlenítve.

 

A globális felmelegedés várható következményeként új kihívásokkal is szembe kell nézniük az ivóvíz-szolgáltatóknak: a szélsőséges időjárás a folyók vízszintjének és a talajvízszintnek az eddiginél jóval szélsőségesebb ingadozását vonja maga után. A néha szinte extrémnek is mondható körülmények (árvizek és aszályos időszakok) - újra és újra - eddig
nem jellemző vízminőségi problémákat okozhatnak.

 

A vízművekben az alkalmazott tisztítási technológiák folyamatos korszerűsítésével igyekeznek a változó körülményekhez
alkalmazkodni. A különböző helyekről pl. kutakból, folyókból, tavakból kinyert vizet elsőként víztisztító művekbe vezetik, ahol több lépcsőből álló szűréssel távolítják el a vízből a szemmel látható és nem látható szennyeződéseket.

 

A folyamat egyszerűsített menete a következő: a vízből először az uszadék jellegű nagyobb szennyeződéseket távolítják el alkalmas szűrőberendezésekkel. Ezt követően a vízben lebegő, de ülepítéssel különválasztható szennyeződések eltávolítása következik pl. hidrociklonnal, ülepítéssel. Ha az eltávolítandó szemcseméret túl kicsi, akkor ún. derítésre van szükség. Ennek során vegyszeradagolással a kis szemcsékből pelyhes jellegű származékokat hoznak létre, amelyek már könnyen ülepíthetők.

 

A kellemetlen mellékízt és szagot okozó anyagok eltávolítása aktív szenes szűréssel vagy ózonos kezeléssel végezhető el. Emellett ioncserével történő nitrát-eltávolításra, a túl magas oldott vas- és mangán-tartalom oxidációt követő kiszűrésére, a vízkeménység vízlágyítással történő csökkentésére is sor kerülhet.

 

Az ivóvizet a csőhálózatba jutása előtt fertőtlenítik is, hogy az abban található mikroorganizmusokat elpusztítsák. Az előírások alapján a víz mikroorganizmusokat nem tartalmazhat. Hazánkban a kormányrendeletben rögzített ivóvízminőségi határértékek az Escherichia coli baktériumra, az Enterococcus-okra, a Pseudomonas aeruginosa-ra és a Clostridium perfringens-re vonatkozóan adják meg megengedett maximum mennyiségként a „nulla darab/100 ml víz” értéket.

 

A vizet leggyakrabban klórgázzal fertőtlenítik, folyamatosan működő klóradagolók segítségével. Műtárgyak (pl. kutak, medencék, víztornyok) és csőhálózati szakaszok esetében kalcium-hipokloritot (=klórmészport), illetve a nátrium-hipoklorit vizes oldatát (hipót) is használnak fertőtlenítésre.

 

A vízhez olyan mértékben kell/szabad csak adagolni a fertőtlenítőszert, hogy a fertőtlenített víz az elfogyasztását követően ne okozzon közegészségügyi problémát. Klóros fertőtlenítés esetén például a mérhető maradék klórtartalomnak meg kell felelnie az egészségügyi hatóság ajánlásának.

 

A hazai vízművekben folyó munka magában foglalja a teljes fertőtlenítési rendszer felmérését és rekonstrukcióját is, illetve a gyakran használt klóros eljárás mellett az új, korszerű fertőtlenítési módszerek szélesebb körben való bevezetését és használatát.

 

 

 

 

 

 

A vezetékes ivóvíz tökéletes utó-tisztítására fejlesztettük ki a vízórán belüli teljes vízvezetékhálózaton átfolyó víz tisztítására nagyteljesítményű hálózati és ipari víztisztítókat.

 

 

 

A nagyteljesítményű hálózati víztisztítók közepes - és nagyobb háztartások, panel lakások, családi házak, ikerházak, panziók, éttermek, szállodák, üzemek, gyárak, irodaházak, óvodák, bölcsődék, iskolák, kollégiumok stb. vízórán belüli vízvezetékszakasz teljeskörű víztisztítására lett fejlesztve! Méregdrága költséget generáló ballonos vizek helyett, Magyar vezetékes vizek gazdaságos járulékos költség mentes tisztítására.

 

 

 

 

A hálózati nagyteljesítményű víztisztítással ugyanahhoz a minőségű tisztított vízhez jutunk, melyet a kisebb teljesítményű asztali W25 víztisztító készülék és berendezéseinkből nyerünk. Ezért azoknak akiknek fontos, hogy a vízórán belüli teljes vízvezeték hálózaton keresztül tisztított vízet nyerjenek, azoknak nagyteljesítményű hálózati víztisztítóink valamelyike a legideálisabb választás.

 

 

 

A hálózati víztitítókkal nem pusztán az ivásra, ételek főzéséhez, tea, vagy akár a kávéhoz stb. nyerünk kitűnő minőségű egészséges vizet. Megóvhatjuk velük, nagyértékű háztartási gépeinket melyekben a vezetékes vízből származó piszkok mechanikus szűrés híján lerakódhatnak, szennyzehetik azokat. Pl. mosógépek, vízforralók, mosogatógépek stb.

 

 

 

Nyáron nem mindegy, hogy klórmentes ivóvíz minőségű vizet tudunk a medencénkbe engedni, így megmenekülünk a fertőtlenítéshez használt vegyszerektől, kiváltképpen a klórtablettáktól és társaiktól.

 

 

 

Nem kell külön a fürdővíz, zuhanyvíz tisztításának céljából zuhanyszűrőre pénzt áldozni, további költségeket generálni, így a fürdő - és zuhanyvíz klórmentesítése is megoldható egyszerűen!

 

 

 

A háztartási felhasználáson kívül, hasznosak és gazdaságosak víztisztítóink Vállalkozásoknak, Intézményeknek, gyáraknak, szóda üzemeknek, szállodáknak, panzióknak, konyháknak stb., ahol igény keletkezik ezeken belül a teljes vízhálózat vagy egy adott vízvezetékszakaszon bejövő vezetékes víz alapos megtisztítására!

 

Így tetemes költségcsökkenés érthető el azokon a helyeken, ahol eddig a dolgozók részére víz automatákat tartottak és havonta, sok tízezer akár százezer értékes máshol hasznosítható Forintot költöttek el ballonos vízekre, vagy raklapszám vásárolt ásványvízre!

 

 

 

Hálózati víztisztító termékcsaládunk ideális választás ár/teljesítmény arányában ezeknék a Cégeknél, Intézményeknél! Tehát nem utolsó szempont az anyagi megtakarítás, hiszen 2 éven keresztül a készülékeink típusától függően kiszámolható mennyi pénzt spórolhatsz meg a jövőben!

 

 

 

 

Víztisztítás kedvezőbb áron, hálózatba köthető nagyteljesítményű és ipari víztisztítóinkkal!

 

 

Wellnet nagyteljesítményű hálózatba köthető víztisztítók.

 

 

 

 

 

2 éven keresztül csak ennyibe kerül a víz tisztítása az egész lakásban, házban, társaházban, üzemben stb. ahol éppen nagyteljesítményű víztisztítóinkkal teljeskörűen tisztítod a vezetékes vized:

 

 

Leírása itt: W-150 hálózati víztisztító 150 ezer liter víz tisztítására

 

W150 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

Leírása itt: W-400 hálózati víztisztító 400 ezer liter víz tisztítására

 

W400 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

Leírása itt: W-1000 hálózati, ipari víztisztító egymillió liter víz tisztítására

W1000 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

Ezért sokkal érdemesebb lehet számodra is egy ilyen hatalm,as kapacitással bíró gazdaságos víztisztítási megoldást választani.